Oudercommissie

De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en hun ouders/verzorgers te behartigen. De oudercommissie komt drie maal per jaar bijeen. De locatiemanager is hierbij ook telkens aanwezig. De leden van de oudercommissie praten en denken mee over het pedagogisch beleid, beleid veiligheid en gezondheid e.d. Ook fungeren ze als aanspreekpunt voor ouders en vertegenwoordigen hen.

Mocht u interesse hebben om lid van de oudercommissie te worden, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager van de locatie die uw kind bezoekt.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heesch

Evelyn Kouwenhoven-Huijbregts, evelyn_kouwenhoven@hotmail.com

Bo Coufreur, bocoufreur@gmail.com
Chantal Pol, polchantal@hotmail.com

Ik ben Bo Verhoeven-Coufreur, 28 jaar oud en getrouwd met Rob Verhoeven. Samen hebben wij twee kinderen: Levi (bijna 3 jaar) en Gino (7 maanden).

Ik werk sinds het begin van 2019 bij Verhoeven Montage, dit is het bedrijf van mijn man en schoonouders. Hier houd ik me vooral bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen, de boekhouding en marketing gerelateerde zaken. Hiernaast ben ik met veel plezier organisatielid van De Hisse Kwis.
Vanaf begin dit jaar gaat Levi naar de peuterspeelzaal op maandagmiddag en donderdagochtend. Levi heeft weliswaar even tijd nodig gehad om echt los te komen in de klas, maar vindt het ontzettend leuk. Hij komt met de grootste verhalen thuis en is erg enthousiast. Lekker spelen met andere kinderen en spelenderwijs nieuwe dingen leren vindt hij erg leuk.
Ik vind het heel erg leuk dat ik gevraagd ben om lid te worden van de oudercommissie van Piccino Heesch. Dat zowel kinderen als ouders de peuterspeelzaal ervaren als een fijne, veilige en leuke plek, vind ik erg belangrijk. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de vertegenwoordiging van de ouders en kinderen en bovendien mee te mogen denken over het beleid en de activiteiten van Piccino.

Ik ben Evelyn Kouwenhoven-Huijbregts, ben getrouwd met Tijl Huijbregts en moeder van twee meiden: Silvie en Lieke.

Silvie zit inmiddels al op de basisschool (Toermalijn), die heeft het op de peuterspeelzaal altijd naar haar zin gehad. Al vond zij het op de peuterspeelzaal wel moeilijk om weg gebracht te worden, ze ontdooide al snel en dan kon ze lekker spelen met alle kindjes. Onze jongste gaat sinds maart 2019 naar de peuterspeelzaal en vindt het er superleuk.
Het is heerlijk om te zien hoeveel plezier ze hebben en wat een leuke dingen ze allemaal knutselen.
En hoe klein ze ook zijn, de vriendjes van de peuterspeelzaal worden niet vergeten. Er werd door mijn oudste dochter dan ook reikhalzend uitgekeken naar de dag dat één van haar vriendjes van de peuterspeelzaal ook naar de basisschool ging. Het is voor die kleintjes dus echt een onvergetelijke tijd.
Heel leuk vond ik het, dat ze mij gevraagd hebben om deel uit te maken van de oudercommissie. Dat geeft mij de kans om meer betrokken te zijn bij de organisatie en ontwikkelingen op de peuterspeelzaal.

Ik ben Chantal Dappers-Pol en ben getrouwd met Danny Dappers. We hebben samen twee kinderen. Romy wordt in december 4 jaar en gaat vanaf januari 2019 naar basisschool Emmaus. Dan neemt haar broertje Liam van 2,5 jaar haar plek over op Ratjetoe op maandagmiddag en donderdagochtend.

Romy vindt het heerlijk om er iedere keer weer naar toe te mogen. Ze heeft even de tijd nodig gehad om te wennen, maar dat is helemaal goed gekomen en ze is hierdoor echt gegroeid. Hopelijk gaat haar broertje Liam het binnenkort ook zo goed doen.
Verder ben ik momenteel 24 uur werkzaam als verkoopster. Ik werd afgelopen jaar net voor de zomervakantie gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden om bij de oudercommissie te komen. Ik heb toen ja gezegd, omdat het me erg leuk lijkt om een steentje bij te kunnen dragen bij de activiteiten van de kinderen om zo de juffen te kunnen ondersteunen. Ook vind ik het fijn om betrokken te zijn bij de oudercommissie om zo samen goed na te kunnen denken over een zo leuk, maar ook veilig mogelijke plek en activiteiten voor onze kinderen.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heeswijk

Iris Heesakkers, irisvermeer87@hotmail.com
Marieke Geurts, schoenmakersmarieke@hotmail.com
Michelle Davies, m_davies@hotmail.com

Mijn naam is Iris Heesakkers-Vermeer, 30 jaar oud en trotse moeder van Jim (3) en Saar (1). Samen met Koen Heesakkers wonen wij in het mooie Heeswijk-Dinther. 

Zelf kom ik uit Schijndel, maar ben inmiddels alweer 8 jaar geleden het kanaal overgestoken. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs.
Sinds september 2017 gaat Jim met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Ik vind het erg leuk om te zien wat ze op de peuterspeelzaal allemaal doen en het leek me leuk om hier mee over na te denken. Daarom zit ik sinds mei 2018 in de oudercommissie. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan ben ik via mail te bereiken. Tot bij Piccino!

Mijn naam is Marieke Geurts-Schoenmakers, opgegroeid in Schijndel en getrouwd met Teun uit Berlicum. Sinds eind 2015 wonen we in Heeswijk-Dinther met ons dochtertje Sarah.

Ik heb mijn eigen bedrijf als yogadocent, geef op verschillende locaties les en verzorg op verzoek ook workshops en yoga-gerelateerde bezigheden. Ik geniet ervan om ons meisje op te zien groeien en haar daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Sarah gaat vanaf het begin af aan met heel veel plezier naar de peuterspeelzaal en omdat ik heel betrokken ben bij haar ontwikkeling, zet ik me graag in voor de oudercommissie om als klankbord te fungeren voor ouders, maar ook om mee te communiceren over beleid, beslissingen en ontwikkelingen binnen de organisatie.

Mijn naam is Michelle Davies-Tips. Ik woon samen met mijn man Rob en onze twee zoontjes Luca (3) en Jari (2) in Heeswijk-Dinther. In het voorjaar van 2019 verwachten we ons derde kindje.

Naast het moederschap werk ik parttime als GZ psycholoog binnen de specialistische GGZ. Luca gaat sinds anderhalf jaar met veel plezier naar de peuterspeelzaal en zal in november de overstap naar de basisschool gaan maken. Jari is net gestart op het peutercentrum en voorheen wilde hij al graag blijven spelen als we zijn broer weg brachten.
De peuterspeelzaal is bij uitstek een plek waar zowel spelplezier als de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling verder gestimuleerd worden. We hebben het idee dat de leidsters ons zoontje precies zien zoals hij is en dat lijkt me voor iedere ouder het fijnste wat er is! Daarom draag ik als lid van de oudercommissie graag bij aan het bieden van een klankbord voor het peutercentrum om thema’s rondom beleid, sfeer en vooral het welzijn van de kinderen te ondersteunen.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Nistelrode

Suzanne van der Heijden: suuzevdheijden@hotmail.com
Anne Selten: j.selten@telfort.nl
Karin van der Lee: karinenmaartenvdlee@gmail.com

Ik ben Anne Selten-van der Meer, 29 jaar een getrouwd met Johnny Selten. Samen hebben we twee dochters. Lieke (27-12-2015) en Daniek (19-02-2018).

Lieke zit sinds begin december 2017 op de peuterspeelzaal in Nistelrode op dinsdagochtend en vrijdagochtend. In januari 2020 gaat ze naar de basisschool. Daniek neemt daarna het stokje van Lieke over.
Wij vinden het belangrijk dat ze op deze leeftijd leert omgaan en spelen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Hopelijk gaat Daniek er met net zoveel plezier naar toe als Lieke gedaan heeft! Het is een goede voorbereiding op de basisschool.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie en ontwikkeling op de peuterspeelzaal en als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag.

Ik ben Karin van der Lee-van Herpen en sinds 2015 getrouwd met Maarten van der Lee en we wonen met ons gezin aan de Dintherseweg in Nistelrode. Samen hebben wij twee dochters, Wies van 22 oktober 2015 en Moon van 8 september 2017.

Wies ging van november 2017 tot september 2019 met veel plezier op maandag- en donderdagochtend naar de peuterspeelzaal. Ze is er nu helemaal klaar voor om naar de basisschool te gaan. Inmiddels staat Moon al te popelen om vanaf oktober 2019 het stokje van Wies over te nemen en op dinsdag- en vrijdagochtend bij de peuterspeelzaal te gaan spelen. Wij vinden het een fijne plek om de kinderen spelenderwijs alvast voor te bereiden op de basisschool. Vooral het sociale aspect en het leren spelen met andere kinderen vinden we erg belangrijk. De kinderen gaan er met veel plezier naartoe en steken er heel veel van op! Ik vind het fijn om via deze oudercommissie iets terug te kunnen doen voor de peuterspeelzaal en zo mijn steentje bij te dragen. 

Ik ben Suzanne van der Heijden, 34 jaar oud en samenwonend met Bart Pennings. Samen hebben we twee kinderen, Roan (4-9-2015) en Amber (5-1-2017).

Roan zit sinds september 2019 op de basisschool. Hij heeft twee jaar op de peuterspeelzaal in Nistelrode gezeten en is hier altijd met veel plezier naar toe gegaan. Amber zit sinds januari 2019 op de peuterspeelzaal. Ook zij gaat hier elke dinsdagochtend en vrijdagochtend met veel plezier naar toe.
Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich begeven onder leeftijdsgenoten om zo van elkaar te leren en meer vaardigheden eigen te maken. Ikzelf ben werkzaam in de gehandicaptenzorg en werk daar met cliënten met gedragsproblematiek.
Ik hoop via de oudercommissie een goede bijdrage te kunnen leveren aan de peuterspeelzaal.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Loosbroek

Sanne de Backer (voorzitter):  sanne_v_gemert@hotmail.com
Nicole Roefs : nicole-roefs@hotmail.nl
Nicole Habraken: bart.nicole.habraken@gmail.com

Mijn naam is Sanne de Backer, 34 jaar en getrouwd met Rob de Backer. Samen met onze meiden Lize (5) en Roos (3) wonen we op de Stellingmolen in Loosbroek.

Ik werk parttime bij Normec Foodcare als etiketteringsspecialist in de levensmiddelenbranche.
Lize gaat inmiddels naar de basisschool en Roos gaat sinds februari 2019 met veel plezier naar het peutercentrum.
Als lid van de oudercommissie vind ik het leuk om betrokken te zijn bij het peutercentrum en een bijdrage te kunnen leveren.

Ik ben Nicole Roefs. Samen met mijn man Edo en onze dochters Aniek en Femke wonen wij in Loosbroek.

Ik werk drie dagen per week als vakleerkracht gym op basisschool De Vlindertuin in ‘s-Hertogenbosch.
Aniek is sinds begin schooljaar 2018-2019 begonnen bij Piccino en gaat er met veel plezier naar toe.
Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren binnen de oudercommissie.

Mijn naam is Nicole Habraken. Ik ben 40 jaar oud en getrouwd met Bart. Wij hebben vier lieve meiden, Sam (10 jaar), Fem (8 jaar), Lot (5 jaar) en Tes (2 jaar).

Ik ben kinderverpleegkundige op de couveuse-afdeling van ziekenhuis Bernhoven. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk als babyconsulent: Babyzorg Brabant. Na onze oudste drie dochters zit momenteel Tes op de peuterspeelzaal in Loosbroek. Daarom ben ik gevraagd voor de oudercommissie. Graag wil ik me positief inzetten in deze oudercommissie. Verder hoop ik dat de peuterspeelzaal in Loosbroek nog lang zal blijven bestaan als voorbereiding op en in samenwerking met de basisschool.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Vorstenbosch

Sanne van den Crommenacker: sannedominicus@hotmail.com
Susan van den Heuvel: susanvdvelden@hotmail.com
Reggie van Hulten: rvgemert@msn.com

Mijn naam is Sanne van den Crommenacker en samen met Ton en onze twee kinderen Juul en Diem woon ik in Vorstenbosch.

Naast het moederschap werk ik als raadsonderzoeker bij de Raad voor de Kinderbescherming in Eindhoven. Juul gaat sinds januari 2018 naar de peuterspeelzaal en toen ik in de eerste nieuwsbrief die ik mocht ontvangen las dat ze in Vorstenbosch op zoek waren naar mensen voor in de oudercommissie heb ik me hiervoor aangemeld. Vooral omdat we er in Vorstenbosch nog geen hadden en ik het belangrijk vind om in samenwerking met de professionals mee te denken over de kwaliteit van de peuterspeelzaal.

Mijn naam is Susan van den Heuvel en ik ben getrouwd met Rick. Samen wonen we al 5 jaar op de Molenakkers in Vorstenbosch, waar ik ook geboren en getogen ben. Wij zijn de trotse ouders van Seb (3) en Lot (2). Zij zitten samen op de peuterspeelzaal.

Ik werk zelf in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven en ben daar teamleider chirurgie op de OK.

Seb en Lot vinden het heel fijn op school en ik vind het belangrijk dat je betrokken kunt zijn bij de ontwikkeling van je kinderen. Mede daardoor ben ik lid geworden van de oudercommissie.  Ik hoop dat we samen blijven werken aan het bestaan van de psz in Vorstenbosch.

Mijn naam is Reggie van Hulten en ik ben 33 jaar . Ik ben getrouwd met Sjef. We hebben samen twee zoontjes Matz van 3,5  en Finn van 2 jaar.

Ik ben Freelance Kapster en woon nu sinds 5 jaar in Vorstenbosch. Mijn man is een geboren Vorstenboscher.

Matz zit al op  de peuterspeelzaal en Finn gaat hopelijk in oktober.
Als lid van de oudercommissie hoop ik ook dit schooljaar weer het een en ander bij te kunnen dragen.