Oudercommissie

De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en hun ouders/verzorgers te behartigen. De oudercommissie komt drie maal per jaar bijeen. De locatiemanager is hierbij ook telkens aanwezig. De leden van de oudercommissie praten en denken mee over het pedagogisch beleid, beleid veiligheid en gezondheid e.d. Ook fungeren ze als aanspreekpunt voor ouders en vertegenwoordigen hen.

Mocht u interesse hebben om lid van de oudercommissie te worden, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager van de locatie die uw kind bezoekt.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heesch

Karin van Zeeland, karinmarkvanzeeland@gmail.com
Ilona van der Heijden, ilonavdheijden@hotmail.com
Christine Swinkels, fayanazier@gmail.com

Ik ben Ilona van der Heijden, 34 jaar en samen met Stefan ouders van 3 zonen. Jens (5), Bram (2) en Gies (1).

Naast dat ik moeder ben werk ik 20 uur per week als verpleegkundige in een ziekenhuis.
Op dit moment gaat onze middelste zoon Bram met veel plezier op dinsdagmiddag en vrijdagochtend naar de groep “kattesprong”. Ook onze zoon Jens ging met plezier naar het Peutercentrum en volgend jaar zal ook onze jongste zoon Gies naar het Peutercentrum gaan. Dus voorlopig komen wij hier nog een tijdje.De peuterspeelzaal vind ik een fijne, veilige en vertrouwde plek voor onze kinderen. Het is goed voor hun ontwikkeling en voorbereiding op de basisschool om samen met leeftijdsgenootjes op de peuterspeelzaal te spelen in een vertrouwde omgeving. Het lijkt me daarom op leuk om me in te zetten voor de oudercommissie op de peuterspeelzaal en mee te denken in het beleid en de activiteiten.

Oudercommissie-Heesch_Ilona-vd-Heijden
Ik ben Karin van Zeeland – van Daal, ben getrouwd met Mark van Zeeland en moeder van Teun (2 jaar) en Bram (8 maanden).

Ik werk 20 uur per week als Verzorgende IG op een afdeling met dementerende ouderen.

Teun gaat sinds maart 2016 naar het peutercentrum op de maandagmiddag en donderdagochtend in de groep Ratjetoe.

De oudercommissie is van start gegaan in januari 2015. Ik ben gevraagd om in de oudercommissie te gaan en heb hier volmondig “ja” op gezegd. Ik wil graag een steentje bijdragen door op te komen voor de belangen van de ouders en de kinderen, zodat daarmee het peutercentrum voor hen een veilige en vertrouwde plek kan zijn.

Ik ben Christine Swinkels, 39 jaar en ik woon samen met Faisel Nazier. Samen hebben we 2 dochters. Ayden is 3,5 jaar en Faya is 1,5 jaar.

Ik ben zelfstandig onderneemster als kapster.
Ayden is met 2 jaar op het Peutercentrum Piccino Heesch gekomen in de Poespasgroep op maandagmiddag en donderdagmorgen. En Faya gaat er over een half jaartje ook naar deze Poespasgroep toe. Ayden en Faya gaan naar het Peutercentrum omdat ze niet naar een kinderdagverblijf gaan. We vonden het belangrijk dat ze 2 dagdelen naar het Peutercentrum gaan. Ze leren onder andere samen te spelen, delen en voor zichzelf opkomen. Ook leren ze andere kinderen en culturen kennen.
Ayden en ik hebben goede ervaringen met het Peutercentrum. Ze gaat er met veel plezier naar toe en dat doet je als ouder ook heel goed.

Ik ben in de oudercommissie gegaan om een steentje te kunnen bijdragen en om samen met de andere leden en directie mee te denken in de belangen van de ouders en hun kinderen. Om ze een mooie toekomst en een veilige en vertrouwde plek te kunnen geven.Op het Peutercentrum kunnen de kinderen spelen en waar ze zich kunnen ontwikkelen.

Oudercommissie-Heesch_Christine-Swinkels

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heeswijk

Marleen Ceelen, marleen.ceelen@home.nl
Femke Langenhuijsen, femkelangenhuysen@hotmail.com
Selly v.d. Akker, sellyvandenakker@live.nl

Mijn naam is Marleen Ceelen.  Samen met Hein,  onze dochters  Noor en Luus en onze zoon Bijs woon ik in Heeswijk.  

Noor en Luus gaan inmiddels met erg veel plezier naar OBS De Bolderik. Bijs gaat op maandag- en donderdagochtend naar ‘zijn school’, het peutercentrum. Hij straalt als we ’s ochtends vertellen dat hij naar school mag. Zelf werk ik als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver. Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik het belangrijk vind het peutercentrum een klankbord te bieden en op deze manier betrokken te zijn bij de ontwikkeling van mijn kinderen.

Ik ben Selly Dobbelsteen- van den Akker, fotograaf en freelancer op administratief / financieel gebied.

Ik wil me graag inzetten voor de oudercommissie om te fungeren als spreekbuis / klankbord van de ouders en kinderen en mee te denken over o.a. beleid en veiligheid. Op deze manier wil ik een positieve bijdrage leveren en communicatie open en helder houden.
Samen met Frank trotse ouders van Toes ( 4jr.) Mik ( 3jr.) en Dre (2 jr.). Na onze oudste dochter die sinds september naar de basisschool gaat), gaat ook dochter 2 met veel plezier naar ‘school’. In het begin nog wat onwennig, maar door de aandacht van de juf, verloopt het afscheid nemen inmiddels ook soepel. Onze zoon zal t.z.t. ook naar de peuterspeelzaal gaan.

Mijn naam is Femke Langenhuijsen. Ik ben opgegroeid in Heeswijk en momenteel woonachtig in Dinther samen met mijn partner Marc Verkuijlen en onze drie dochters  Lis,  Juul en Aaf.  

Naast het moederschap ben ik werkzaam bij verloskundigcentrum Calamaris te Veghel. Lis en Juul zijn na bijna twee jaar peuterspeelzaal aan hun basisschoolcarrière begonnen. Een overgang die moeiteloos verliep! Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Aaf vraagt ’s ochtends vaak of zij vandaag naar ‘haar school‘mag! Ook zij heeft het er erg naar haar zin.  Ze vraagt haar zussen bij thuiskomst soms om stil te zijn, want ook zij wil haar belevenissen van die dag delen met ons!  Het  peutercentrum is veel meer dan alleen een plek om te spelen met andere kinderen. Het is een plek waar kinderen op allerlei vlakken leren, zowel cognitief als sociaal-emotioneel. Het is een voorbereiding op de basisschooltijd.  Door lid te worden van de oudercommissie hoop ik  samen met de professionals  een bijdrage te kunnen leveren aan het plezier en de ontwikkeling van de peuters!

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Nistelrode

Suzanne van der Heijden: suuzevdheijden@hotmail.com
Anne Selten: j.selten@telfort.nl
Karin van der Lee: karinenmaartenvdlee@gmail.com

Ik ben Anne Selten-van der Meer, 27 jaar een getrouwd met Johnny Selten. Samen hebben we twee dochters. Lieke (27-12-2015) en Daniek (19-02-2018).

Lieke zit sinds begin december 2017 op het peutercentrum in Nistelrode op dinsdagochtend en vrijdagochtend. Wij vinden het belangrijk dat ze op deze leeftijd leert omgaan en spelen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Ze gaat er elke keer met veel plezier naar toe! Het is een goede voorbereiding op de basisschool. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie en ontwikkeling op het peutercentrum en als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag.

Ik ben Karin van der Lee-van Herpen en sinds 2015 getrouwd met Maarten van der Lee en we wonen met ons gezin aan de Dintherseweg in Nistelrode. Samen hebben wij twee dochters, Wies van 22 oktober 2015 en Moon van 8 september 2017.

Wies gaat sinds november 2017 met veel plezier op maandagochtend en donderdagochtend naar het peutercentrum. Maarten en ik zijn beiden werkzaam als ZZP-er. Maarten als timmerman op de bouw en daarnaast is hij nog werkzaam voor Vitaro (Nistelrode) voor de verkoop van robotgrasmaaiers.
Ik heb mijn werkzaamheden momenteel op een laag pitje staan om zo volledig met de zorg van de kinderen bezig te kunnen zijn. Tevens vind ik het fijn om via de oudercommissie een bijdrage te leveren aan het peutercentrum.

Ik ben Suzanne van der Heijden, 33 jaar oud en samenwonend met Bart Pennings. Samen hebben we twee kinderen, Roan (4-9-2015) en Amber (5-1-2017).

Roan zit sinds september 2017 op de peuterspeelzaal in Nistelrode. Hij gaat hier elke dinsdagochtend en vrijdagochtend met heel veel plezier naar toe en ook Amber zal vanaf januari 2019 aansluiten op de peuterspeelzaal. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich begeven onder leeftijdsgenoten om zo van elkaar te leren en meer vaardigheden eigen te maken.
Ikzelf ben werkzaam in de gehandicaptenzorg en werk daar met cliënten met gedragsproblematiek. Ik hoop via de oudercommissie een goede bijdrage te kunnen leveren aan de peuterspeelzaal.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Loosbroek

Sanne de Backer (voorzitter): sanne_v_gemert@hotmail.com
Judith van Grinsven: michel-judith@hotmail.com
Samantha Callaars: samanthacallaars@hotmail.com

 

Mijn naaam is Sanne de Backer, 32 jaar en getrouwd met Rob de Backer. Samen met onze meiden Lize (3) en Roos (1) wonen we op de Stellingmolen in Loosbroek.

Ik werk parttime bij Bureau voor Kwaliteitszorg als projectmanager en etiketterings-specialist in de levensmiddelenbrache.
Lize gaat sinds maart 2018 naar het peutercentrum en vond het meteen leuk. Nu lijkt het mij ook leuk om als lid van de oudercommissie betrokken te zijn bij het peutercentrum en een bijdrage te kunnen leveren.

Ik ben Judith van Grinsven, woonachtig in Loosbroek samen met mijn man Michel en onze kinderen Indy en Cas.

Ik werk parttime als hoofdcassiere bij Houtbrox Veghel en ben in mijn vrije tijd graag creatief bezig.
Indy is in 2013 gestart bij Piccino Loosbroek en ik ben toendertijd benaderd of ik zitting zou willen nemen in de oudercommissie. Sinds die tijd ben ik dus ook lid van de oudercommissie. Nadat Indy naar de basisschool is gegaan is Cas met veel plezier gestart bij de peuterspeelzaal. Ik hoop dat ik totdat Cas Piccino gaat verlaten nog een positieve bijdrage kan leveren binnen de oudercommissie.

Ik ben Samantha Callaars, 27 jaar. Sinds 2012 getrouwd met Sven en samen hebben wij twee jongens: Semm en Finn.

Naast het zorgen voor deze twee gezellige druktemakers, werk ik fulltime als marketing manager. Semm zit sinds 2016 op het peutercentrum en gaat binnenkort naar de basisschool. Finn gaat sinds 2018 met veel plezier naar Piccino. Ik hoop als lid van de oudercommissie dat ik samen met de twee andere leden een goede bijdrage kan leveren aan het gezellige peutercentrum.