Oudercommissie

De oudercommissie heeft als doel de belangen van de kinderen en hun ouders/verzorgers te behartigen. De oudercommissie komt drie maal per jaar bijeen. De locatiemanager is hierbij ook telkens aanwezig. De leden van de oudercommissie praten en denken mee over het pedagogisch beleid, beleid veiligheid en gezondheid e.d. Ook fungeren ze als aanspreekpunt voor ouders en vertegenwoordigen hen.

Mocht u interesse hebben om lid van de oudercommissie te worden, dan kunt u contact opnemen met de locatiemanager van de locatie die uw kind bezoekt.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heesch

Karin van Zeeland, karinmarkvanzeeland@gmail.com
Ilona van der Heijden, ilonavdheijden@hotmail.com
Chantal Pol, polchantal@hotmail.com

Ik ben Ilona van der Heijden, 34 jaar en samen met Stefan ouders van 3 zonen. Jens (5), Bram (3) en Gies (1,5).

Naast dat ik moeder ben werk ik 20 uur per week als verpleegkundige in een ziekenhuis.
Op dit moment gaat onze middelste zoon Bram met veel plezier op dinsdagmiddag en vrijdagochtend naar de groep “Kattesprong”. Ook onze zoon Jens ging met plezier naar het Peutercentrum en volgend jaar zal ook onze jongste zoon Gies naar het Peutercentrum gaan. Dus voorlopig komen wij hier nog een tijdje.
De peuterspeelzaal vind ik een fijne, veilige en vertrouwde plek voor onze kinderen. Het is goed voor hun ontwikkeling en voorbereiding op de basisschool om samen met leeftijdsgenootjes op de peuterspeelzaal te spelen in een vertrouwde omgeving. Het lijkt me daarom op leuk om me in te zetten voor de oudercommissie op de peuterspeelzaal en mee te denken in het beleid en de activiteiten.

Oudercommissie-Heesch_Ilona-vd-Heijden
Ik ben Karin van Zeeland – van Daal, ben getrouwd met Mark van Zeeland en moeder van Teun (2 jaar) en Bram (10 maanden).

Ik werk 20 uur per week als Verzorgende IG op een afdeling met dementerende ouderen.
Teun gaat sinds maart 2016 naar het peutercentrum op de maandagmiddag en donderdagochtend in de groep Ratjetoe.
De oudercommissie is van start gegaan in januari 2015. Ik ben gevraagd om in de oudercommissie te gaan en heb hier volmondig “ja” op gezegd. Ik wil graag een steentje bijdragen door op te komen voor de belangen van de ouders en de kinderen, zodat daarmee het peutercentrum voor hen een veilige en vertrouwde plek kan zijn.

Ik ben Chantal Dappers-Pol en ben getrouwd met Danny Dappers. We hebben samen twee kinderen. Romy wordt in december 4 jaar en gaat vanaf januari 2019 naar basisschool Emmaus. Dan neemt haar broertje Liam van 2,5 jaar haar plek over op Ratjetoe op maandagmiddag en donderdagochtend.

Romy vindt het heerlijk om er iedere keer weer naar toe te mogen. Ze heeft even de tijd nodig gehad om te wennen, maar dat is helemaal goed gekomen en ze is hierdoor echt gegroeid. Hopelijk gaat haar broertje Liam het binnenkort ook zo goed doen.
Verder ben ik momenteel 24 uur werkzaam als verkoopster. Ik werd afgelopen jaar net voor de zomervakantie gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden om bij de oudercommissie te komen. Ik heb toen ja gezegd, omdat het me erg leuk lijkt om een steentje bij te kunnen dragen bij de activiteiten van de kinderen om zo de juffen te kunnen ondersteunen. Ook vind ik het fijn om betrokken te zijn bij de oudercommissie om zo samen goed na te kunnen denken over een zo leuk, maar ook veilig mogelijke plek en activiteiten voor onze kinderen.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Heeswijk

Iris Heesakkers, irisvermeer87@hotmail.com
Marieke Geurts, femkelangenhuysen@hotmail.com
Michelle Davis, sellyvandenakker@live.nl

Mijn naam is Iris Heesakkers-Vermeer, 30 jaar oud en trotse moeder van Jim (3) en Saar (1). Samen met Koen Heesakkers wonen wij in het mooie Heeswijk-Dinther. 

Zelf kom ik uit Schijndel, maar ben inmiddels alweer 8 jaar geleden het kanaal overgestoken. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het basisonderwijs.
Sinds september 2017 gaat Jim met veel plezier naar de peuterspeelzaal. Ik vind het erg leuk om te zien wat ze op de peuterspeelzaal allemaal doen en het leek me leuk om hier mee over na te denken. Daarom zit ik sinds mei 2018 in de oudercommissie. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan ben ik via mail te bereiken. Tot bij Piccino!

Mijn naam is Marieke Geurts-Schoenmakers, opgegroeid in Schijndel en getrouwd met Teun uit Berlicum. Sinds eind 2015 wonen we in Heeswijk-Dinther met ons dochtertje Sarah.

Ik heb mijn eigen bedrijf als yogadocent, geef op verschillende locaties les en verzorg op verzoek ook workshops en yoga-gerelateerde bezigheden. Ik geniet ervan om ons meisje op te zien groeien en haar daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Sarah gaat vanaf het begin af aan met heel veel plezier naar de peuterspeelzaal en omdat ik heel betrokken ben bij haar ontwikkeling, zet ik me graag in voor de oudercommissie om als klankbord te fungeren voor ouders, maar ook om mee te communiceren over beleid, beslissingen en ontwikkelingen binnen de organisatie.

Mijn naam is Michelle Davies-Tips. Ik woon samen met mijn man Rob en onze twee zoontjes Luca (3) en Jari (2) in Heeswijk-Dinther. In het voorjaar van 2019 verwachten we ons derde kindje.

Naast het moederschap werk ik parttime als GZ psycholoog binnen de specialistische GGZ. Luca gaat sinds anderhalf jaar met veel plezier naar de peuterspeelzaal en zal in november de overstap naar de basisschool gaan maken. Jari is net gestart op het peutercentrum en voorheen wilde hij al graag blijven spelen als we zijn broer weg brachten.
De peuterspeelzaal is bij uitstek een plek waar zowel spelplezier als de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling verder gestimuleerd worden. We hebben het idee dat de leidsters ons zoontje precies zien zoals hij is en dat lijkt me voor iedere ouder het fijnste wat er is! Daarom draag ik als lid van de oudercommissie graag bij aan het bieden van een klankbord voor het peutercentrum om thema’s rondom beleid, sfeer en vooral het welzijn van de kinderen te ondersteunen.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Nistelrode

Suzanne van der Heijden: suuzevdheijden@hotmail.com
Anne Selten: j.selten@telfort.nl
Karin van der Lee: karinenmaartenvdlee@gmail.com

Ik ben Anne Selten-van der Meer, 27 jaar een getrouwd met Johnny Selten. Samen hebben we twee dochters. Lieke (27-12-2015) en Daniek (19-02-2018).

Lieke zit sinds begin december 2017 op het peutercentrum in Nistelrode op dinsdagochtend en vrijdagochtend. Wij vinden het belangrijk dat ze op deze leeftijd leert omgaan en spelen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Ze gaat er elke keer met veel plezier naar toe! Het is een goede voorbereiding op de basisschool. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie en ontwikkeling op het peutercentrum en als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen, dan doe ik dat graag.

Ik ben Karin van der Lee-van Herpen en sinds 2015 getrouwd met Maarten van der Lee en we wonen met ons gezin aan de Dintherseweg in Nistelrode. Samen hebben wij twee dochters, Wies van 22 oktober 2015 en Moon van 8 september 2017.

Wies gaat sinds november 2017 met veel plezier op maandagochtend en donderdagochtend naar het peutercentrum. Maarten en ik zijn beiden werkzaam als ZZP-er. Maarten als timmerman op de bouw en daarnaast is hij nog werkzaam voor Vitaro (Nistelrode) voor de verkoop van robotgrasmaaiers.
Ik heb mijn werkzaamheden momenteel op een laag pitje staan om zo volledig met de zorg van de kinderen bezig te kunnen zijn. Tevens vind ik het fijn om via de oudercommissie een bijdrage te leveren aan het peutercentrum.

Ik ben Suzanne van der Heijden, 33 jaar oud en samenwonend met Bart Pennings. Samen hebben we twee kinderen, Roan (4-9-2015) en Amber (5-1-2017).

Roan zit sinds september 2017 op de peuterspeelzaal in Nistelrode. Hij gaat hier elke dinsdagochtend en vrijdagochtend met heel veel plezier naar toe en ook Amber zal vanaf januari 2019 aansluiten op de peuterspeelzaal. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen zich begeven onder leeftijdsgenoten om zo van elkaar te leren en meer vaardigheden eigen te maken.
Ikzelf ben werkzaam in de gehandicaptenzorg en werk daar met cliënten met gedragsproblematiek. Ik hoop via de oudercommissie een goede bijdrage te kunnen leveren aan de peuterspeelzaal.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Loosbroek

Sanne de Backer (voorzitter): sanne_v_gemert@hotmail.com
Judith van Grinsven: michel-judith@hotmail.com
Samantha Callaars: samanthacallaars@hotmail.com

 

Mijn naam is Sanne de Backer, 32 jaar en getrouwd met Rob de Backer. Samen met onze meiden Lize (3) en Roos (1) wonen we op de Stellingmolen in Loosbroek.

Ik werk parttime bij Bureau voor Kwaliteitszorg als projectmanager en etiketterings-specialist in de levensmiddelenbranche.
Lize gaat sinds maart 2018 naar het peutercentrum en vond het meteen leuk. Nu lijkt het mij ook leuk om als lid van de oudercommissie betrokken te zijn bij het peutercentrum en een bijdrage te kunnen leveren.

Ik ben Judith van Grinsven, woonachtig in Loosbroek samen met mijn man Michel en onze kinderen Indy en Cas.

Ik werk parttime als hoofdcassiere bij Houtbrox Veghel en ben in mijn vrije tijd graag creatief bezig.
Indy is in 2013 gestart bij Piccino Loosbroek en ik ben destijds benaderd of ik zitting zou willen nemen in de oudercommissie. Sinds die tijd ben ik dus ook lid van de oudercommissie. Nadat Indy naar de basisschool is gegaan is Cas met veel plezier gestart bij de peuterspeelzaal. Ik hoop dat ik totdat Cas Piccino gaat verlaten nog een positieve bijdrage kan leveren binnen de oudercommissie.

Ik ben Samantha Callaars, 27 jaar. Sinds 2012 getrouwd met Sven en samen hebben wij twee jongens: Semm en Finn.

Naast het zorgen voor deze twee gezellige druktemakers, werk ik fulltime als marketing manager. Semm zit sinds 2016 op het peutercentrum en gaat binnenkort naar de basisschool. Finn gaat sinds 2018 met veel plezier naar Piccino. Ik hoop als lid van de oudercommissie dat ik samen met de twee andere leden een goede bijdrage kan leveren aan het gezellige peutercentrum.

Voorstellen leden oudercommissie Peutercentrum Piccino Vorstenbosch

Sanne van den Crommenacker
Susan van den Heuvel
Reggie van Hulten